IMPACTLAB

Agenda

6 april 2022
10:00 - 12:00

VSC Impactsessies #2

Samen met VSC, de sectororganisatie van wetenschapsmusea en science centers, organiseert het IMPACTLAB de tweede van haar Impactsessies.

In deze tweede sessie gaan we verder in op de basisprincipes van impactmetingen en passen we de theorie toe op de praktijk in wetenschapsmusea en science centers. Deelnemers gaan aan de slag met hun eigen projecten, activiteiten en opstellingen om een impactplan uit te werken.

 

VSC is de sectororganisatie voor wetenschapsmusea en science centers, met veertig leden in Nederland.

De VSC is het aanspreekpunt voor de sector, vertegenwoordigt de wetenschapsmusea en science centers, initieert samenwerkingsprojecten, faciliteert samenwerking, kennisdeling en verbinding en zorgt daarmee voor continue ontwikkeling, verbetering en innovatie binnen de sector.

De Nederlandse wetenschapsmusea en science centers ontvangen samen ruim 5 miljoen bezoekers per jaar. Samen weten zij hoe je een breed publiek betrekt bij wetenschap en techniek.

 

Meer info vind je hier: https://www.vsc-netwerk.nl/vsc-projecten/drieluik-impact-van-wetenschapscommunicatie-in-musea-en-science-centers/