IMPACTLAB

Agenda

10 oktober 2022

IMPACTLAB op de Nationale Wetenschapscommunicatiedag

Op maandag 10 oktober 2022 organiseren NWO en VSC – vereniging van wetenschapsmusea en science centers – de eerste editie van de Nationale Wetenschapscommunicatiedag. Dit jaarlijks terugkerende evenement is een gezamenlijke inspanning van de gehele Nederlandse wetenschapscommunicatiesector.

Het IMPACTLAB verzorgt een van de sessies die dag en presenteert er haar resultaten en nieuwe bevindingen van het afgelopen jaar. We bieden antwoorden op de vragen ‘Welke factoren dragen bij aan de blijvende impact van wetenschapscommunicatie? Hoe weet je of je impact genereert met je activiteiten? En hoe kan je je impact zelf in kaart brengen?’

Meer info vind je op https://www.nwo.nl/bijeenkomsten/nationale-wetenschapscommunicatiedag