IMPACTLAB

Tools

Hier vind je alle materialen die we tot dusver hebben ontwikkeld.

 

Basisinstrument

Het basisinstrument vormt, zoals de naam al doet vermoeden, een solide basis voor jouw impactmeting. Je kunt het template, na het volgen van een paar stappen, als kant-en-klare vragenlijst voorschotelen aan je publiek. Natuurlijk kun je het template ook aanpassen aan jouw behoeften. Het schrappen, herschrijven of toevoegen van vragen staat je volledig vrij!

 

Toolbox

Wil je toch liever iets anders dan een vragenlijst? Of zou je graag nog iets meer willen meten dan alleen “de basis?” In de toolbox kun je bekijken welke mogelijkheden er allemaal zijn om je impactmeting vorm te geven, inclusief templates en voorbeelden. Denk bijvoorbeeld aan een post-it muur, ansichtkaart of snapshot interview.

 

Beslisboom

Heb je moeite met kiezen? Vul dan de beslisboom in. Deze laat je aan de hand van een paar korte vragen zien welke manieren van meten goed bij jouw publieksactiviteit zouden passen.

Onze materialen worden geregeld bijgewerkt. Wil je op de hoogte gehouden worden als er een nieuwe versie uitkomt van het basisinstrument of de toolbox? Laat dan in het veld hieronder je e-mailadres achter.

Updates instrumenten